Beton Elicopterizat Oradea

★ Beton Elicopterizat Oradea • Pardoseli industriale Oradea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Oradea • Pardoseli industriale Oradea • Pret / m2Beton Elicopterizat Oradea : betonul elicopterizat este o varianta buna de acoperire a pardoselilor existente in spatii cu destinatie speciala. Deoarece suprafetele acoperite cu beton elicopterizat sunt foarte rezistente la trafic greu, impact, caderea unor obiecte voluminoase, presiunea greutatii echipamentelor sau aparaturii, acesta este utilizat in spatii din diferite ramuri ale industriei, in zone comerciale si depozitele acestora, in zonele de acces sau parcari.

In realizarea lucrarilor cu beton elicopterizat exista avantajul timpului redus de executie atunci cand sunt folosite echipamente performante. Tinand cont ca o echipa de specialisti in constructii si amenajare ar putea lucra pana la 1.000 de metri patrati de pardosela elicopterizata intr-o  singura zi, spatiile in care se lucreaza nu trebuie sa fie blocate pentru intervale mari de timp.

Rezistenta pardoselilor de beton elicopterizat este completata foarte bine de aspectul placut al acestora deoarece suprafetele pot capata diferite nuante de culoare prin adaugarea unui strat de cuart sau a unor pigmenti speciali. Pentru orice tip de lucrare cu beton elicopterizat, contacteaza echipa noastra formata din specialisti cu experienta in domeniul pardoselilor interioare si exterioare!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Oradea (Bihor) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219