Beton Elicopterizat Balan

★ Beton Elicopterizat Balan • Pardoseli industriale Balan • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Balan : betonul elicopterizat este un tip special de pardoseala realizat dintr-un strat de beton imbunatatit cu ingrediente speciale, precum cuartul si slefuit cu utilaje speciale numite elicoptere. Pardoselile din beton elicopterizat sunt aplicate in spatii cu destinatie diversa – in hale industriale, centre comerciale, parcari, ansambluri rezidentiale.

Particulare la betonul elicopterizat sunt aspectul uniform si solid, fara puncte slabe, durata indelungata de utilizare chiar si in conditii grele de trafic sau impact, aspectul deosebit care poate avea luciu cu efect de oglinda si diferite nuante de culoare adaugate cu ajutorului unui strat de cuart sau prin adaugarea pigmentilor.

Desi tehnica de obtinere a betonului elicopterizat nu este deloc complicata atunci cand se cunosc etapele de lucru, exista detalii care pot contribui la o calitate mai ridicata. Atentia la compozitia betonului si la materialele alese, respectarea in totalitate a procesului de executie, priceperea echipei sunt cateva dintre elementele pe care echipa noastra le ia in considerare. Contacteaza-ne pentru a discuta despre proiectele tale cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Balan (Harghita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219