Beton Elicopterizat Zimnicea

★ Beton Elicopterizat Zimnicea • Pardoseli industriale Zimnicea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Zimnicea : care este cea mai avantajoasa pardoseala decorativa industriala? Una dintre cele mai apreciate pardoseli, folosite din ce in ce mai des in ultima perioada, este betonul elicopterizat. Acesta se utilizeaza, in general, pentru constructia sapelor din spatii industriale, comerciale, parcari, dar poate fi adapata cu succes si in sectorul rezidential.

Avantajele oferite de pardoseala elicopterizata sunt rezistenta ridicata la uzura, la trafic, la impact, la contactul cu produse chimice; curatarea si intretinerea usoara a suprafetelor; designul variabil; timpul redus de lucru care este posibil datorita echipamentelor profesionale mecanizate si costurile accesibile.

Betonul elicopterizat poate fi utilizat pentru zone in care sunt necesare pardoseli decorative deoarece suprafata sa cu luciu oglinda poate fi colorata in diverse nuante prin adaugarea unui strat special de cuart sau prin folosirea pigmentilor de culoare. Contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro pentru lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart si obtine oferte personalizate pentru proiectele tale de amenajare si constructii!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Zimnicea (Teleorman) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Sună 0769-337-219