Beton Elicopterizat Zarnesti

★ Beton Elicopterizat Zarnesti • Pardoseli industriale Zarnesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Zarnesti : betonul elicopterizat este solutia pe care specialistii in constructii si amenajari o recomanda in acest moment pentru a realiza pardoseli rezistente, dure si decorative in diverse spatii industriale, comerciale sau rezidentiale. Pentru aplicarea betonului elicopterizat este nevoie de o echipa de meseriasi care cunosc si pot pune in practica astfel de lucrari.

In esenta, betonul elicopterizat insemana acoperirea suprafetei cu un strat special de beton armat si unul de cuart, ciment si minerale, care este finisat prin actiunea de sclivisire mecanizata. Slivisirea se face cu un elicopter sau o masina de elicopterizat adica un utilaj mecanizat dotat cu elice si perii rotative la mare viteza care transforma suprafata turnata intr-o placa neteda si lucioasa.

Rezistenta caracteristica betonului elicopterizat este mult mai ridicata fata de cea a metodelor clasice in conditiile in care acesta este obtinut din materiale de calitate si aplicat conform tehnicii de lucru. Colaboreaza cu echipa noastra pentru a beneficia de pavari si amenajari durabile cu beton elicopterizat avand sau nu cuart adaugat. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Zarnesti (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219