Beton Elicopterizat Zalau

★ Beton Elicopterizat Zalau • Pardoseli industriale Zalau • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Zalau • Pardoseli industriale Zalau • Pret / m2Beton Elicopterizat Zalau : betonul elicopterizat este o modalitate foarte practica si foarte economica pentru obtinerea unei pardoseli rezistente si aspectuoase in spatii cu trafic intens. Economia inseamna, pe de o parte, mai putin timp investit in realizarea lucrarilor de amenajare deoarece pot fi obtinuti pana la 1.000 de metri patrati pe zi de beton elicopterizat si, pe de alta parte, mai putini bani investiti in mentenanta.

Pardoselile elicopterizate se potrivesc in locuri variate. Ele se preteaza foarte bine pentru a amenaja spatii comerciale, industriale, cai de acces, depozite si rampe de aprovizionare, parcari, zone de agrement.  Deoarece betonul elicopterizat poate capata diverse nuante atunci cand este tratat cu un strat special compus din cuart, minerale, ciment si pigmenti de culoare, acesta nu face compromisuri la capitolul aspect estetic.

Chiar daca tehnica betonului elicopterizat nu este noua, cea mai sigura cale pentru a obtine pardoseli elicopterizate de calitate este colaborarea cu o echipa de specialisti care si-au dovedit deja priceperea de-a lungul proiectelor realizate. Contacteaza-ne pentru a discuta detaliat despre proiectele tale de amenajare cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Zalau (Salaj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219