Beton Elicopterizat Vulcan

★ Beton Elicopterizat Vulcan • Pardoseli industriale Vulcan • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Vulcan : obiectivul principal pe care beneficiarii vor sa il indeplineasca atunci cand decid tipul de pardoseala potrivit spatiilor intens utilizate este imbinarea caracteristicilor practice si a celor estetice. Deoarece atinge complet acest scop, betonul elicopterizat castiga tot mai mult teren si este tot mai raspandit.

Pardoselile elicopterizate sunt aplicate in spatii industriale, comerciale si rezidentiale, acolo unde este nevoie de sape si pardoseli foarte rezistente la trafic intens si la compresie, la factori chimici si de mediu. Chiar si pe suprafete intinse, betonul turnat se transforma prin slefuire intr-o placa unitara, lustruita, fara rosturi, fisuri sau denivelari.

Aspectul estetic deosebit al pardoselilor elicopterizate se obtine prin combinarea luciului – oglinda cu o gama variata de culori. Foloseste betonul elicopterizat pentru amenajari functionale si decorative apeland la echipa noastra, care are echipamente performante si experienta in acest domeniu. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Vulcan (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219