Beton Elicopterizat Voluntari

★ Beton Elicopterizat Voluntari • Pardoseli industriale Voluntari • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Voluntari • Pardoseli industriale Voluntari • Pret / m2Beton Elicopterizat Voluntari : in zonele industriale si comerciale sunt specifice amenajarile care ofera, in primul rand, durabilitate in timp si, in al doilea rand, un aspect finisat care sa caracterizeze spatiul de lucru. La fel de importante sunt, insa, si timpul de realizare al lucrarilor, modul de intretinere, costul materialelor folosite si al manoperei. Betonul elicopterizat indeplineste toate aceste cerinte.

Betonul elicopterizat este aplicat pentru a realiza pardoselile din spatiile industriale precum hale de productie, depozite, spatii de lucru, magazine mari, zone de aprovizionare ale fabricilor sau supermarketurilor, ateliere auto. Deoarece poate fi aplicat nu doar pe suprafete orizontale, ci si pe suprafete in rampa, betonul elicopterizat este folosit si in parcarile subterane sau supraetajate, dar si in zonele de acces ale depozitelor.

Acest mod de amenajare al pardoselilor se poate face doar cu materiale si cu echipamente specifice. Este necesara alegerea unor materii prime pe baza de beton si cuart (optional) care sa  fie calitative, dar si folosirea unui aparat special care se numeste elicopter si care finiseaza suprafetele turnate pana cand acestea capata rezistenta si aspectul dorit. Pentru a beneficia de lucrari de calitate in domeniul betonului elicopterizat, contacteaza echipa noastra!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Voluntari (Ilfov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219