Beton Elicopterizat Vlahita

★ Beton Elicopterizat Vlahita • Pardoseli industriale Vlahita • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Vlahita : pardoselile de beton elicopterizat este ideal pentru suprafete cu trafic intens deoarece au o rezistenta mecanica foarte ridicata. Acest aspect inseamna ca pot fi supuse atat traficului pietonal, auto sau cu utilaje (de exemplu, motostivuitoare), cat si presiunii greutatii unor obiecte voluminoase, socurilor sau impactului.

Astfel de pardoseli solide sunt realizate din beton armat, intarit cu un strat de cuart si colorat cu pigmenti de culoare care, apoi, este finisat cu o tehnica speciala numita elicopterizare. Elicopterizarea se face cu ajutorul masinilor de elicopterizat (elicoptere) si este etapa in care betonul proaspat este slefuit astfel incat intaritorul creeaza o suprafata solida si lucioasa.

Daca esti in cautarea unei echipe experimentate care sa se ocupe de lucrarile de amenajare cu tehnica betonului elicopterizat, apeleaza la echipa noastra. Avem numeroase lucrari finalizate cu succes si echipamente performante pe care le folosim pentru a obtine pardoseli calitative si durabile pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Vlahita (Harghita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219