Beton Elicopterizat Viseu de Sus

★ Beton Elicopterizat Viseu de Sus • Pardoseli industriale Viseu de Sus • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Viseu de Sus : pardoseala din beton elicopterizat este o suprafata dura, cu rol functional si decorativ, utila in conditii de trafic intens, impact, factori de mediu si climaterici. De aceea, pardoseala elicopterizata este specifica spatiilor din sectorul industrial (hale, fabrici, depozite), comercial (malluri, zone de acces si de aprovizionare), rezidential (parcari, garaje).

Suprafetele pavate cu beton elicopterizat au o rezistenta mecanica foarte ridicata, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate pentru perioade lungi de timp fara a fi nevoie de reparatii. Deoarece pardoseala elicopterizata este dura, fara denivelari, fisuri sau crapaturi si are la suprafata o pelicula protectoare din lac, curatarea ei se face eficient si fara efort.

Ceea ce poate fi considerat dezavantaj pentru tehnica betonului elicopterizat este faptul ca lucrarile au nevoie de echipe experimentate pentru a putea fi puse in practica avand rezultate calitative. Colaboreaza cu echipa noastra pentru a primi recomandari privind utilizarea betonului elicopterizat si oferte personalizate de pret!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Viseu de Sus (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219