Beton Elicopterizat Victoria

★ Beton Elicopterizat Victoria • Pardoseli industriale Victoria • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Victoria : pardoselile elicopterizate sunt suprafetele foarte solide specifice spatiilor industriale, comerciale, uneori rezidentiale. Acestea pot sustine activitati desfasurate cu utilaje (motostivuitoare), trafic auto sau pietonal si rezista foarte bine la soc, impact, contact cu produse chimice, conditii termice dificile.

Desi are la baza o compozitie de beton la fel ca multe alte solutii clasice de pardoseala, betonul elicopterizat are caracteristici specifice prin care se diferentiaza de acestea. Dupa finisare, betonul elicopterizat se comporta precum o placa unitara de beton dur, foarte rezistenta in toate punctele sale, nu are rosturi care sa ii slabeasca rezistenta si nici fisuri, crapaturi, defecte ale aspectului, fiind lustruit si sigilat cu un lac de protectie special.

Designul betonului elicopterizat poate fi personalizat in functie de preferinte. Suprafata poate ramane curata, avand culoarea betonului sau poate prelua diferite nuante atat de la stratul aditional de cuart, cat si de la pigmentii de culoare folositi. www.beton-elicopterizat.ro, echipa cu activitate in pavari si amenjari, iti ofera posibilitatea de a pune in practica proiectele tale in domeniul betonului elicopterizat respectand standarde inalte de calitate. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Victoria (Brasov) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219