Beton Elicopterizat Vicovu de Sus

★ Beton Elicopterizat Vicovu de Sus • Pardoseli industriale Vicovu de Sus • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Vicovu de Sus : care este cea mai importanta caracteristica a pardoselilor care amenajeaza spatiile industriale, comerciale, rezidentiale: rezistenta sau designul modern? Vestea buna este ca in spatiile pavate cu beton elicopterizat nu trebuie sa alegi una dintre aceste trasaturi, deoarece pardoselile slefuite sunt durabile si estetice, deopotriva.

Pardoselile elicopterizate sunt realizate cu materiale din categoria betonului la care se adauga aditivi speciali precum cuartul, pigmenti de culoare daca este nevoie si un strat de lac protector care sigileaza suprafata finisata. Procesul de lucru se face in mare parte cu echipamente mecanizate asa cum este si cel de la care provine numele tehnicii – masina de elicopterizat sau elicopterul.

Fiind un proces mecanizat de executie, timpul alocat aplicarii betonului elicopterizat este destul de scurt atunci cand alegi echipe care au experienta in acest domeniu. Contacteaza echipa noastra care are lucrari diverse finalizate in domeniul pavarilor si amenajarilor cu beton elicopterizat si solicita oferte personalizate de pret pentru proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Vicovu de Sus (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219