Beton Elicopterizat Vatra Dornei

★ Beton Elicopterizat Vatra Dornei • Pardoseli industriale Vatra Dornei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Vatra Dornei : sistemele de pavare durabile precum betonul elicopterizat sunt specifice, in general, spatiilor industriale supuse presiunii traficului si activitatilor care pot afecta suprafetele prin impact cu obiecte grele, caldura excesiva, abur, umiditate, praf, insa, pot fi adaptate foarte bine si in alte zone, inclusiv in ansamblurile rezidentiale.

Betonul elicopterizat nu este doar o pardoseala dura care poate fi folosita pentru o perioada mare de timp fara reparatii. Acesta este si o pardoseala sau un sistem de pavare decorativ. Designul special este dat de aspectul neted sau lucios pana la stralucirea de oglinda a pardoselii si de varietatea mare de culori care pot fi aplicate.

In functie de preferinte si de specificul proiectului de amenajare, pardoselile elicopterizate pot fi aplicate cu sau fara cuart, cu sau fara pigmenti de culoare. Solicita recomandari personalizate echipei noastre, specializate in pavari si amenajari pe baza de beton ecliopterizat si programeaza lucrarile tale pentru obtinerea de pardoseli elicopterizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Vatra Dornei (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219