Beton Elicopterizat Vaslui

★ Beton Elicopterizat Vaslui • Pardoseli industriale Vaslui • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Vaslui • Pardoseli industriale Vaslui • Pret / m2Beton Elicopterizat Vaslui : pardoselile elicopterizate se afla printre solutiile cele mai recomandate de catre specialistii in constructii pentru amenajarea spatiilor comerciale, industriale, a parcarilor sau a cailor de acces. Motivele sunt beneficiile multiple pe care acesta tehnica de turnare a betonului armat, slefuire si finisare le are: rezistenta, aspect estetic placut, mentenanta ieftina, durata de lucru scurta si costuri destul de convenabile.

Etapele amenajarii pardoselilor cu beton elicopterizat nu sunt foarte complexe. Suprafetele sunt turnate cu o formula de beton armat imbunatatita, la care, deseori, se adauga cuart. Betonul proaspat este slefuit si finisat pana se obtine o suprafata neteda, care poate suporta la fel de bine traficul si presiunea greutatii in orice punct al sau. La final, pardoseala este tratata cu un lac special pentru mentinerea aspectului.

Specifice lucrarilor cu beton elicopterizat sunt tehnicile de lucru, dar si echipamentul folosit, un aparat special numit elicopter. Pentru a obtine pardoseli elicopterizate impecabile, colaborarea cu o echipa care cunoaste bine procedura de lucru si foloseste echipamente de ultima generatie – este cea mai sigura cale. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectele tale de amenajare cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Vaslui (Vaslui) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219