Beton Elicopterizat Vanju Mare

★ Beton Elicopterizat Vanju Mare • Pardoseli industriale Vanju Mare • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Vanju Mare : vrei sa alegi cel mai potrivit sistem de pardoseala pentru garaj, atelierul auto, depozitul, parcarea sau alte astfel de spatii pe care le construiesti si care au risc mare de deteriorare? O alegere sigura este betonul elicopterizat pe care il poti gasi in tot mai multe spatii industriale intens utilizate si care au atat rol functional, cat si rol decorativ.

Betonul elicopterizat se realizeaza dintr-o compozitie speciala de beton armat astfel incat sa prezinte rezistenta ridicata la uzura. Betonul este turnat, omogenizat si sclivisit cu utilaje numite elicoptere. Pentru a creste puterea de intarire si de sustinere a compresiei, betonul poate fi imbunatatit cu un strat de cuart, produs disponibil intr-o varietate de culori. Culoarea betonului elicopterizat poate fi preluata de la stratul de cuart sau poate fi obtinuta cu ajutorul pigmentilor cromatici.

Lucrarile din domeniul amenajarilor cu beton elicopterizat pot fi executate doar de catre echipe care au la dispozitie utilaje profesionale mecanizate pentru sclivisirea suprafetelor. Contacteaza echipa noastra, care are activitate in pavari si amenajari si lucreaza cu meseriasi priceputi, echipamente performante si materii prime de calitate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Vanju Mare (Mehedinti) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219