Beton Elicopterizat Uricani

★ Beton Elicopterizat Uricani • Pardoseli industriale Uricani • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Uricani : betonul elicopterizat este una dintre primele optiuni de amenajare a pardoselilor industriale, comerciale, chiar si rezidentiale. Pardoselile cu beton finisat sunt solide, sustin foarte bine greutatea, dar si abraziunea, impactul si socurile produse de traficul auto sau al utilajelor de lucru.

Totodata, pardoselile elicopterizate isi pastreaza foarte bine aspectul in conditii dificile, pot fi realizate in interior sau in exterior, sunt impermeabile, fac fata factorilor termici sau chimici. Aspectul pardoselilor elicopterizate poate fi decorativ, atunci cand se aplica un strat de cuart sau pigmenti de culoare, sau poate fi simplu, gri. Indiferent de culoare, rezistenta betonului elicopterizat ramane aceeasi.

Deoarece se aplica si se finiseaza cu ajutorul unor masinarii speciale numite elicoptere, betonul elicopterizat nu poate fi lucrat de catre oricine. Contacteaza echipa noastra din care fac parte meseriasi instruiti cu acces la utilizaje de lucru performante si hai sa discutam despre proiectele tale de amenajare pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Uricani (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219