Beton Elicopterizat Ungheni

★ Beton Elicopterizat Ungheni • Pardoseli industriale Ungheni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ungheni : betonul elicopterizat este una dintre cele mai avansate tehnici de amenajare a spatiilor plane si in rampa, folosite frecvent in mediul industrial. Procesul de lucru se face in mare parte mecanizat, cu ajutorul utilajelor profesionale denumite elicoptere si are o durata de desfasurare relativ redusa, o echipa fiind capabila sa finiseze pana la 1.000 de metri patrati de beton.

Alegerea betonului elicopterizat aduce mai multe avantaje beneficiarilor. Aspectul curat, impecabil al pardoselii, care poate avea luciu-oglinda transforma spatiile amenajate adaugandu-le functionalitate si valoare estetica. Acesta este completat foarte bine de rezistenta ridicata la uzura, astfel ca pardoselile de beton elicopterizat pot fi utilizate ani de-a randul fara a fi nevoie de interventii majore pentru reparare sau restaurare.

Betonul elicopterizat poate avea o arie mare de aplicare, atat in spatiile industriale, cat si in multe spatii dedicate desfasurarii activitatii unor business-uri mai mici. Acesta se potriveste in hale de lucru, ateliere auto, depozite, sali de sport si piscine, parcari, in general acolo unde exista trafic intens. Contacteaza echipa noastra, specializata in pavari si amenjari cu beton elicopterizat si afla daca aceasta tehnica se potriveste spatiilor pe care le ai in lucru!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ungheni (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219