Beton Elicopterizat Turda

★ Beton Elicopterizat Turda • Pardoseli industriale Turda • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Turda : pardoselile elicopterizate sunt recomandate in spatii in care sunt necesare solutii durabile de acoperire a solului. Ele pot fi intalnite in zone industriale, acolo unde se lucreaza cu masini grele si utilaje, in zone comerciale si de agrement, depozite, garaje, dar si sali de dimensiuni mari precum cele de tip open space pentru birouri sau diferite suprafete de dimensiuni mai mari ale proprietatilor private.

Durata indelungata de utilizare a betonului elicopterizat este determinata de materiile prime utilizate pentru a obtine o compozitie de beton rezistenta, de procesul de lucru, dar si de manopera profesionala. Aspectul betonului elicopterizat poate fi personalizat, atat ca nivel de finisare al suprafetei, cat si ca nuanta.

Tinand cont de trasaturile incontestabile – durabilitate, rol decorativ, intretinere usoara, termen redus de executie, betonul elicopterizat este o solutie de amenajare a solului convenabila pe termen lung. Apeleaza la echipa noastra pentru a solicita oferte complete si termene de lucru convenabile pentru pardoseli elicopterizate cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Turda (Cluj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219