Beton Elicopterizat Titu

★ Beton Elicopterizat Titu • Pardoseli industriale Titu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Titu : cand ai nevoie de pardoseli durabile, optiunile existente pe piata de constructii si amenajari sunt diverse si te pot pune in incurcatura. O varianta foarte apreciata a pardoselilor industriale decorative este betonul elicopterizat pe care il poti gasi in prezent in spatii precum halele industriale, interioarele fabricilor si depozitelor, marile centre comerciale, parcarile subterane, supraetajate sau cele de suprafata si caile de acces catre acestea.

Betonul elicopterizat este obtinut printr-o tehnica de lucru speciala, executata cu echipamente profesioniste. Cel mai cunoscut echipament este masina de elicopterizat sau elicopterul care slefuieste suprafata de beton armat pana cand aceasta se transforma, practic, intr-o placa unitara, neteda pana la luciul de oglinda, greu de zgariat, fisurat sau crapat.

Fiind executat prin tehnici care au nevoie de materii prime speciale si echipamente profesionale controlate de tehnicieni experiementati, recomandarea este sa colaborezi cu o echipa recunoscuta pentru rezultatele sale in domeniu, precum www.beton-elicopterizat.ro. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Titu (Dambovita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219