Beton Elicopterizat Ticleni

★ Beton Elicopterizat Ticleni • Pardoseli industriale Ticleni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Ticleni : pardoseala elicopterizata este o suprafata cu rezistenta mare la uzura si aspect estetic deosebit. La baza, aceasta se obtine dintr-un strat consistent de beton cu o compozitie speciala, armat cu fibre metalice sau polipropilen si imbunatatit cu un strat de cuart, ciment, minerale. Cuartul adauga un plus de rezistenta si culoare pardoselii.

Pentru protejarea stratului de beton elicopterizat, suprafata este sigilata cu lac astfel incat, la final, pardoseala elicopterizata poate sustine trafic intens, greutate, abraziune si isi pastreaza aspectul in cazul contactului cu diferte produse chimice. Betonul elicopterizat este impermeabil si poate fi utilizat atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Amenajeaza spatiile cu o pardosela decorativa ultrarezistenta precum betonul elicopterizat. Echipa noastra, specializata in lucrari cu beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart pune la dispozitia beneficiarilor oferte personalizate si termene de executie avantajoase. Contacteaza-ne pentru detalii!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Ticleni (Gorj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219