Beton Elicopterizat Teius

★ Beton Elicopterizat Teius • Pardoseli industriale Teius • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Teius : fie ca ai de realizat pardoseli intr-un spatiu rezidential sau intr-un spatiu industrial, durata de viata a acestora este unul dintre atributele pe care este bine sa le iei in considerare. Daca iei ca repere atat procesul de executie si investitia in materiile prime, cat si procesul de intretinere, betonul elicopterizat ramane o solutie avantajoasa pe termen scurt sau lung.

Betonul elicopterizat este o pardoseala dura, decorativa, care se lucreaza cu echipamente profesionale mecanizate. Materiile prime sunt pe baza de beton imbunatatit cu diferite alte produse precum mineralele de ciment, cuartul sau lacul de protectie adaugat la final.

Suprafata este finisata prin slefuire si, in urma intregului proces, rezulta o placa de beton unitara, neteda, care are aspect lucios si colorat (dat de cuart sau de pigmentii de culoare) si care rezista foarte bine atat la trafic intens, cat si la impact. Pentru lucrari complexe care au calitate superioara in domeniul betonului elicopterizat, contacteaza www.beton-elicopterizat.ro!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Teius (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219