Beton Elicopterizat Tecuci

★ Beton Elicopterizat Tecuci • Pardoseli industriale Tecuci • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Tecuci : de pardoselile obtinute cu beton elicopterizat te poti bucura ani de-a randul deoarece acestea isi pastreaza aspectul impecabil in conditii de trafic, de greutate, de impact sau de contact cu produse chimice. Acesta este si motivul pentru care pardoselile elicopterizate sunt atat de des folosite in mediile industriale, comerciale si chiar rezidentiale.

Rezistenta incontestabila a betonului elicopterizat este completata de aspectul decorativ al acesteia. Pardoselile elicopterizate sunt netede, unitare, lustruite si pot avea o gama variata de culori provenite de la stratul de cuart sau de la pigmentii de culoare. Lacul de protectie adaugat dupa finisare scoate si mai mult in evidenta aspectul curat al betonului elicopterizat.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Tecuci • Pret / m2 in

Deoarece este realizat intr-un timp destul de scurt (o echipa poate elicopteriza pana la 1.000 – 1500 de metri patrati de beton elicopterizat intr-o zi), nu are costuri exagerate de executie si intretinerea sa se face rapid si ieftin, betonul elicopterizat este si o solutie avantajoasa din punct de vedere economic. Contacteaza echipa noastra pentru realizarea lucrarilor pe baza de beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Tecuci (Galati) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219