Beton Elicopterizat Tautii Magheraus

★ Beton Elicopterizat Tautii Magheraus • Pardoseli industriale Tautii Magheraus • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Tautii Magheraus : pardoselile din beton elicopterizat pot fi intalnite in diverse spatii industriale si comerciale. Acestea sunt o optiune buna mai ales pentru suprafetele supuse uzurii, pe care se desfasoara trafic intens auto, pietonal sau cu utilaje precum motostivuitoarele sau activitati cu produse chimice, la temperaturi inalte, in conditii de umiditate sau abur deoarece sunt foarte rezistente.

Rezistenta betonului elicopterizat este completata foarte bine de rolul decorativ. Pardoselile elicopterizate pot fi suprafete netede, lucioase sau cu stralucire de oglinda, care au culoarea gri a betonului sau o alta culoare obtinuta cu ajutorul stratului de cuart adaugat sau a pigmentilor de culoare. Lacul care este adaugat pentru a proteja pardoselile elicopterizate definitiveaza aspectul estetic al acestora.

Alege pardoselile de beton elicopterizat pentru spatiile in care desfasori activitati care pot afecta suprafatele. www.beton-elicopterizat.ro, echipa specializata in pavari si amenajari iti sta la dispozitie cu sfaturi obiective, bine documentate si oferte personalizate de pret pentru lucrari de orice complexitate realizate cu beton elicopterizat cu sau fara cuart. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Tautii Magheraus (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219