Beton Elicopterizat Tasnad

★ Beton Elicopterizat Tasnad • Pardoseli industriale Tasnad • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Tasnad : solutiile complete de pardoseala pe baza de beton elicopterizat sunt specifice zonelor industriale, dar nu numai. Principalul motiv pentru care betonul elicopterizat se aplica in hale de lucru, depozite, zone de aprovizionare este rezistenta ridicata a suprafetei obtinute in conditii de trafic intens, socuri, impact, dar si sub actiunea factorilor chimici sau termici.

Betonul elicopterizat presupune turnarea unei suprafete de beton cu o compozitie speciala care, apoi, este slefuita foosind un utilaj numit elicopter. Elicopterul sau masina de slefuit reuseste cu ajutorul elicelor sale care se misca la mare viteza sa dea un aspect neted, unitar, dur, suprafetei turnate. Pentru mai multa rezistenta si pentru culoare, se poate adauga un strat suplimentar de cuart.

Discuta despre solutiile complete de pardoseala elicopterizata cu echipa noastra, cu activitate si experienta in pavari industriale si civile pe baza de beton elicopterizat. Iti stam la dispozitie cu recomandari si oferte de pret personalizate pentru toate proiectele tale. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Tasnad (Satu Mare) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219