Beton Elicopterizat Tarnaveni

★ Beton Elicopterizat Tarnaveni • Pardoseli industriale Tarnaveni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Tarnaveni : betonul elicopterizat este un tip de pardoseala solida, durabila, in cazul careia nu este nevoie sa faci compromisuri in ceea ce priveste aspectul estetic. In general, acest tip de pardoseala este aplicat in spatiile in care exista un risc major de deteriorare a suprafetelor din cauza traficului intens, a presiunii unor echipamente sau obiecte grele, a factorilor chimici sau climaterici.

Pardoselile de beton elicopterizat au la baza o compozitie speciala de beton armat care este turnat pentru a umple suprafetele de lucru si, apoi, este netezit si slefuit cu o masina denumita elicopter. In timpul slefuirii, stratul de beton se omogenizeaza, se netezeste si capata un aspect unitar, lucios pana la stralucire.

Aspectul lustruit al betonului elicopterizat poate fi completat de culoare, in functie de preferinte, prin adaugarea unui strat de cuart sau a unor pigmenti compatibili. Suprafata finisata si sigilata cu lacuri speciale de protectie rezista multi ani la uzura si poate fi curatata foarte usor. Contacteaza echipa noastra pentru lucrari pe baza de beton elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Tarnaveni (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219