Beton Elicopterizat Targu Ocna

★ Beton Elicopterizat Targu Ocna • Pardoseli industriale Targu Ocna • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Targu Ocna : betonul elicopterizat a devenit popular printre solutiile de amenajare ale solului deoarece este trainic si economic pe termen lung. Pardoselile din beton elicopterizat, considerate suprafete industriale, pot fi folosite ani de-a randul atat in zone in care exista trafic intens, cat si in zone in care sunt desfasurate alte activitatii cu risc mare de uzura datorita structurii lor solide si a stratului rezistent.

In componenta betonului elicopterizat intra atat materii prime din clasa betonului, cat si intaritori, pigmenti de culoare. Cu ajutorul stratului de cuart adaugat, betonul elicopterizat se intareste mai eficient si este colorat in diverse nuante, avand astfel si rol decorativ. Trainicia betonului elicopterizat vine atat din calitatea materialelor, cat si din procesul de executie.

Cea mai sigura cale pentru a beneficia de pardoseli elicopterizate cu durata indelungata de viata si costuri convenabile pe termen lung este colaborarea cu o echipa experimentata. Contacteaza-ne pentru a pune in practica proiectele tale bazate pe tehnica elicopterizarii betonului!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Targu Ocna (Bacau) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219