Beton Elicopterizat Targu Neamt

★ Beton Elicopterizat Targu Neamt • Pardoseli industriale Targu Neamt • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Targu Neamt : pentru zonele in care exista trafic intens este recomandat sa alegi sisteme de pardoseala prelucrate mecanic, care au o durata de utilizare indelungata si pot fi curatate si intretinute fara efort mare sau costuri ridicate. Un astfel de sistem de pardoseala este betonul elicopterizat, o solutie de amenajare tot mai apreciata in ultima perioada.

Betonul elicopterizat este realizat de echipe de meseriasi care au la dispozitie echipamente mecanizate pentru turnarea betonului, omogenizarea si slefuirea lui. Sclivisirea betonului respectand procedurile de lucru specifice este etapa in care suprafata capata rezistenta sporita si aspect neted, lucios, stralucitor.

Aplicarea betonului elicopterizat se poate face simplu, obtinandu-se o suprafata rezistenta de culoare gri, specifica materiilor prime de constructie ori prin adaugarea unui strat de cuart care intareaste mai mult rezistenta pardoselii si o coloreaza dupa preferinte. Solicita echipei www.beton-elicopterizat.ro consultanta si oferte personalizate pentru lucrarile de amenajare cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Targu Neamt (Neamt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219