Beton Elicopterizat Targu Jiu

★ Beton Elicopterizat Targu Jiu • Pardoseli industriale Targu Jiu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Targu Jiu • Pardoseli industriale Targu Jiu • Pret / m2Beton Elicopterizat Targu Jiu : pardoseala elicopterizata cu cuart sau fara cuart este un sistem actual de acoperire a pardoselilor caracteristic, in special, suprafetelor industriale extinse care au nevoie de rezistenta la uzura, usurinta in curatare si intretinere, durata indelungata de viata. Acest tip de pardoseala este potrivit pentru fabrici, hale, depozite, silozuri, piete, parcari, garaje, spatii comerciale.

Pentru obtinerea betonului elicopterizat sunt folosite materii prime pe baza de beton care au caracteristici speciale si sunt tratate cu un strat de cuart, cu minerale din ciment si optional pigmenti de culoare. Suprafata obtinuta poate avea culoarea gri specifica betonului sau poate fi pigmentata dupa preferinte (gri, negru, verde, rosu).

Deoarece pardoseala elicopterizata trebuie aplicata folosind unelte si scule specifice, iar aparatul de la care vine si numele acesteia si fara de care nu se poate face finisarea corecta se numeste elicopter. Ca sa te asiguri ca sunt indeplinite toate conditiile pentru a realiza o pardoseala elicopterizata de calitate, contacteaza beton-elicopterizat.ro, o echipa cu experienta in aplicarea betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Targu Jiu (Gorj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219