Beton Elicopterizat Targu Frumos

★ Beton Elicopterizat Targu Frumos • Pardoseli industriale Targu Frumos • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Targu Frumos : Betonul elicopterizat este un sistem de realizare a sapelor sau pardoselilor care se remarca prin durata indelungata de utilizare fara a fi nevoie de investitii suplimentare si aspect deosebit, usor de asortat prin culoare si luciu. Materiile prime care stau la baza realizarii acestei sape sau pardoseli sunt produse din categoria betonului imbunatatite cu aditivi speciali precum cuartul.

Pentru executia sapelor din beton elicopterizat se folosesc mai multe echipamente automatizate, dintre care cel mai cunoscut este masina de elicopterizat sau elicopterul. Acest echipament omogenizeaza si slefuieste in mod mecanizat suprafata de beton proaspat turnata pana cand aceasta capata suficienta duritate in toate punctele ei.

Echipamentele profesionale mecanizate folosite la turnarea, omogenizarea, slefuirea sapei de beton elicopterizat trebuie sa fie controlate cu indemanare de catre tehnicieni bine instruiti. Tocmai de aceea, cel mai sigur este sa colaborezi cu echipe specializate precum www.beton-elicopterizat.ro atunci cand iti doresti lucrari cu beton elicopterizat calitative si durabile! Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Targu Frumos (Iasi) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219