Beton Elicopterizat Targu Bujor

★ Beton Elicopterizat Targu Bujor • Pardoseli industriale Targu Bujor • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Targu Bujor : pardoselile elicopterizate sunt elemente care adauga valoare spatiilor datorita rezistentei mari si rolului lor decorativ. Aceasta tehnica de amenajare a suprafetelor plane si inlinate – pardoseli si rampe de acces – este folosita in mod frecvent in zonele industriale si comerciale, in hale de productie, centre comerciale, depozite, parcari.

Betonul elicopterizat are la baza o formula speciala de beton si ciment care este armata cu structura de fier. Betonul turnat, omogenizat si nivelat este finisat cu masina de elicopterizat pana cand se obtine o placa unitara si omogena, neteda si lustruita. Pardoseala elicopterizata poate fi simpla (gri) sau colorata cu pigmenti de culoare sau cuart.

Zonele cu pardoseli elicopterizate pot fi folosite timp indelungat chiar si atunci cand sunt supuse traficului intens, socurilor, conditiilor termice sau climaterice dificile. Pentru a beneficia de pardoseli elicopterizate durabile, colaboreaza cu echipa de specialisti www.beton-elicopterizat.ro si solicita recomandari plus oferte de pret personalizate pentru proiectele tale!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Targu Bujor (Galati) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219