Beton Elicopterizat Targoviste

★ Beton Elicopterizat Targoviste • Pardoseli industriale Targoviste • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Targoviste • Pardoseli industriale Targoviste • Pret / m2Beton Elicopterizat Targoviste : pardoselile din spatiile intens circulate au nevoie de un plus de rezistenta. Una dintre tehnicile de constructie si amenajare care se preteaza foarte bine pentru astfel de spatii este betonul elicopterizat. Numele tehnicii vine chiar de la aparatul folosit pentru a lucra suprafata turnata cu beton – elicopter.

Pardoselile elicopterizate sunt obtinute, practic, prin aplicarea unui strat de beton armat imbunatatit cu alte produse specifice, printre care si cuartul si apoi, prin slefuirea sau sclivisirea suprafetei proaspat realizate folosind elicopterul.

Betonul elicopterizat poate fi colorat in diverse nuante cu ajutorul cuartului sau al pigmentilor de culoare adaugati.

Desi nu pare o tehnica foarte complicata, aplicarea betonul elicopterizat are cateva secrete cunoscute de catre specialistii cu experienta. Pardoselile elicopterizate au o durata mai mare de viata si un aspect mai bine definit atunci cand sunt folosite materii prime de calitate foarte buna, echipamente performante si pricepere, tocmai de aceea se recomanda realizarea lor de catre echipe bine pregatite. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Targoviste (Dambovita) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219