Beton Elicopterizat Talmaciu

★ Beton Elicopterizat Talmaciu • Pardoseli industriale Talmaciu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Talmaciu : Betonul elicopterizat este considerat o pardoseala industriala decorativa deoarece combina foarte bine duritatea pavajelor destinate spatiilor cu risc mare de deteriorare si designul modern. Pardoselile elicopterizate arata, practic, precum niste placi unitare, netede pana la luciu de oglinda, gri sau colorate, in functie de preferinte.

Deoarece suprafata pardoselilor elicopterizate este foarte dura, aceasta nu permite impregnarea cu murdarie, impuritati, nu se zgarie usor, nu se fisureaza si nu se crapa. Aceasta rezista ani de-a randul fara sa isi piarda aspectul impecabil si fara sa aiba nevoie de investitii mari pentru mentenanta.

Pardoselile obtinute din beton elicopterizat pot fi aplicate in orice spatiu industrial deoarece sustin foarte bine traficul intens si presiunea greutatii obiectelor grele sau voluminoase, dar si in spatii comerciale, rezidentiale, in parcari. Pentru programarea lucrarilor cu beton elicopterizat, contacteaza echipa noastra si beneficiaza de amenajari durabile si calitative la preturi avantajoase!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Talmaciu (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219