Beton Elicopterizat Suceava

★ Beton Elicopterizat Suceava • Pardoseli industriale Suceava • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Suceava • Pardoseli industriale Suceava • Pret / m2Beton Elicopterizat Suceava : betonul elicopterizat este rezistent si poate fi pigmentat intr-o gama variata de culori folosind cuartul. Aceasta tehnica este specifica mai ales zonelor in care traficul este intens si presiunea greutatii este destul de mare, precum spatiile industriale, comerciale, zonele de acces, parcarile. Pardoselile elicopterizate sunt, de altfel, foarte rezistente la factori mecanici, chimici sau de mediu.

Pentru obtinerea pardoselilor elicpterizate sunt folosite materii prime dure din categoria betonului armat. Dupa slefuirea suprafetelor, acestea isi intaresc si mai mult consistenta devenind asemenea unei placi unitare de beton, care poate sustine aceeasi intensitate a traficului sau presiune a greutatii in fiecare punct al sau.

Slefuirea suprafetelor cu ajutorul elicopterului este si etapa in care pardoselile elicopterizate capata un aspect estetic lucios, care, mai apoi, este definitivat prin adaugarea lacului de protectie. Este foarte important pentru respectarea standardelor de calitate ale lucrarilor cu beton elicopterizat sa se aleaga materii prime de calitate, sa se utilizeze echipamente performante si sa se cunoasca tehnica de lucru, principii pe care echipa noastra a dovedit ca le respecta de-a lungul proiectelor finalizate pana acum. Contacteaza-ne pentru a discuta despre ofertele noastre de amenajare a pardoselilor cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Suceava (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219