Beton Elicopterizat Stefanesti

★ Beton Elicopterizat Stefanesti • Pardoseli industriale Stefanesti • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Stefanesti : multe dintre lucrarile de pavari sau amenajare au ca material principal betonul, avand avantajul rezistentei superioare la uzura si dezavantajul unui aspect brut. Exista, insa, si o tehnica de realizare a pardoselilor cu beton care pastreaza rezistenta caracteristica acestui material si ii adauga rol decorativ. Ea se numeste tehnica betonului elicopterizat.

Pardoselile elicopterizate sunt formate, de fapt, dintr-un strat de beton cu o compozitie speciala si structura armata care are parte de finisare prin procese mecanizate. Finisarea se face cu ajutorul unui utilaj care omogenizeaza si slefuieste betonul proaspat turnat pana cand acesta devine o placa solida care are o sustinere foarte buna in absolut toate punctele ei.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Stefanesti • Pret / m2 in

Rolul decorativ este adaugat atat de aspectul lustruit al betonului, cat si de varietatea cromatica obtinuta prin adaugarea unui strat de cuart sau a unor pigmenti de culoare compatibili. Personalizeaza spatiile cu pardoseli eclicopterizate durabile si aspectuoase, simple sau cu cuart, lucrate impecabil de echipa noastra. Contacteaza-ne!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Stefanesti (Arges) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219