Beton Elicopterizat Sovata

★ Beton Elicopterizat Sovata • Pardoseli industriale Sovata • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sovata : pardoselile elicopterizate din beton au ajuns printre cele mai recomandate solutii de amenajare a spatiilor de lucru din mediul industrial sau comercial. Explicatia este aceea ca betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala foarte durabil, cu structura unitara si compacta, care poate sustine trafic, greutate, dar si factori termici sau chimici.

La obtinerea betonului elicopterizat este folosita o formula speciala de beton, aditivi care sustin proprietatile betonului si le imbunatatesc (precum cuartul), armatura din fibra de otel, plasa de metal sau fibre de polipropilena, dar si procedura de de lucru mecanizata care presupune slefuirea suprafetei pana la transformarea ei intr-o placa monolitica dura, cu rezistenta ridicata in toate punctele ei.

Atat materiile prime folosite, cat si respectarea procedurilor de punere in opera contribuie la obtinerea unei pardoseli elicopterizate garantate pentru multi ani. Pentru lucrari calitative, colaboreaza cu echipe experimentate. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre proiectele tale de amenajare cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sovata (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219