Beton Elicopterizat Somcuta Mare

★ Beton Elicopterizat Somcuta Mare • Pardoseli industriale Somcuta Mare • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Somcuta Mare : pardoselile elicopterizate sunt solutii moderne mult mai practice si mai rezistente decat sistemele clasice de pavare. Spre deosebire de acestea, betonul elicopterizat se obtine prin turnarea si slefuirea unei suprafete proaspat turnate de beton, care are o compozitie speciala si este imbunatatit cu aditivi precum cuartul.

Ca sa se obtina o suprafata dura care suporta trafic intens, impact, factori chimici si de mediu sunt importante atat compozitia si aditivii alesi, grosimea betonului turnat, cat si tehnicile de sclivisire a betonului. Pentru acestea, sunt utilizate echipamente profesionale mecanice precum masina de elicopterizat, care scurteaza procesul de lucru, dar si costurile pentru manopera.

Betonul elicopterizat este potrivit pentru pardoselile din spatiile industriale, comerciale, rezidentiale ample, depozite, parcari, bazine deoarece poate avea rol decorativ printr-o gama variata de culori aplicate. Pentru pavarea cu beton elicopterizat in astfel de spatii sau pe orice alta suprafata care are nevoie de rezistenta, contacteaza echipa noastra, specializata in pavari si amenajari durabile!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Somcuta Mare (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219