Beton Elicopterizat Solca

★ Beton Elicopterizat Solca • Pardoseli industriale Solca • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Solca : betonul elicopterizat este folosit pe scara din ce in ce mai larga pentru amenajarea pardoselilor din zone industriale, comerciale, rezidentiale. Suprafetele rezultate sunt foarte rezistente, pastrandu-si pentru mult timp structura si aspectul impecabil, iar curatarea si intretinerea se pot face fara efort sau costuri suplimentare mari.

Pardoseala elicopterizata este versatila in ceea ce priveste aspectul. Ea poate fi simpla, neteda sau lucioasa pana la stralucirea de oglinda, avand nuanta cimentului sau poate prelua diferite culori fie de la stratul de cuart adaugat, fie de la pigmentii folositi in compozitia betonului. Rolul decorativ al pardoselei elicopterizate largeste si mai mult aria de utilizare a acesteia.

Pentru executia lucrarilor de beton elicopterizat este nevoie de utilizarea unor materii prime de calitate, a unor echipamente profesionale de turnare, omogenizare, elicopterizare a suprafetei de beton si de meseriasi cu experienta. Colaboreaza cu noi, o echipa cu un vast portofoliu de lucrari de pavari si amenajare finalizate cu succes, pentru a obtine pardoseli elicopterizate cu sau fara cuart, care indeplinesc standarde inalte de calitate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Solca (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219