Beton Elicopterizat Slatina

★ Beton Elicopterizat Slatina • Pardoseli industriale Slatina • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Slatina • Pardoseli industriale Slatina • Pret / m2Beton Elicopterizat Slatina : turnarea si finisarea pardoselilor rezistente este o misiune destul de complicata. Este foarte important sa se tina cont de specificul si modul de utilizare al pardoselii pentru a gasi cea mai buna solutie de amenajare. In spatiile industriale, comerciale, in parcari, de exemplu, sunt folosite in mod frecvent pardoselile elicopterizate.

Parsoselile elicopterizate sunt, de fapt, suprafete turnate cu beton imbunatatit cu minerale, ciment, pigmenti de culoare si, de cele mai multe ori, cu un strat special compus din cuart care, mai apoi, sunt slefuite pana cand capata acelasi nivel de rezistenta in toate punctele si un aspect unitar, neted, lucios.

Conditia principala pentru amenajarea spatiilor cu pardoseli elicopterizate care sa indeplineasca toate trasaturile specific (durata mare de viata, rezistenta la factori mecanici, chimici, de mediu, aspect frumos) este realizarea lor de catre specialisti care nu fac rabat la calitate. Contacteaza-ne daca esti in cautarea unui partener cu experienta pentru a dezvolta proiectele tale de amenajare prin tehnica elicopterizarii!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Slatina (Olt) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219