Beton Elicopterizat Slanic

★ Beton Elicopterizat Slanic • Pardoseli industriale Slanic • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Slanic : betonul elicopterizat este un sistem de pardoseala foarte rezistent care nu limiteaza rolul estetic al acesteia. Pardoselile elicopterizate pot fi simple (mentinand culoarea gri a betonului) sau colorate in diferite nuante obtinute atat cu ajutorul stratului de cuart adaugat, cat si prin pigmenti de culoare. Aspectul lor poate fi neted sau lucios – oglinda.

Datorita rezistentei mari la uzura, inclusiv in cazul uzurii produse de trafic intens, betonul elicopterizat este o optiune potrivita pentru pardoselile industriale (fabrici, hale de lucru, depozite, zone de aprovizionare si incarcare), pentru pardoselile din spatiile comerciale si rezidentiale.

Pavaj din Beton Elicopterizat in Slanic • Pret / m2 in

Cea mai sigura cale pentru a obtine pardoseli elicopterizate durabile este contactarea unei echipe specializate in pavari si betonari. Oferim servicii de calitate in domeniul executiei pardoselilor elicopterizate cu cuart sau fara cuart, acordand atentie atat materiilor prime alese, cat si intregului proces de aplicare si sclivisire a betonului.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Slanic (Prahova) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219