Beton Elicopterizat Siret

★ Beton Elicopterizat Siret • Pardoseli industriale Siret • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Siret : Cea mai moderna solutie a momentului pentru obtinerea de pardoseli rezistente si estetice este betonul elicopterizat. Acesta se obtine printr-un proces de executie simplificat prin utilizarea de echipamente profesionale specifice cu ajutorul carora se toarna suprafetele si apoi se slefuiesc pana cand capata un aspect neted si dur, pregatit pentru a sustine traficul intens.

Exista mai multe aspecte care contribuie la rezistenta betonului elicopterizat. Materialele din care este obtinut betonul elicopterizat sunt betonul si aditivii speciali care sustin proprietatile acestuia. Pentru o rezistenta foarte mare, betonul este turnat avand armatura din plasa si fier. Intarirea acestuia este mai eficienta atunci cand se adauga un strat pe baza de cuart si minerale de ciment.

Deoarece lucrarile cu beton elicopterizat sunt calitative doar atunci cand se respecta tehnica de lucru si exista atentie pentru detalii precum alegerea materialelor, inclusiv a formulei de beton folosite, modul de utilizare al echipamentelor, specialistii recomanda colaborarea cu echipe care au experienta de lucru. Contacteaza-ne pentru a pune in practica proiectele tale cu pardoseli elicopterizate!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Siret (Suceava) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219