Beton Elicopterizat Simleu Silvaniei

★ Beton Elicopterizat Simleu Silvaniei • Pardoseli industriale Simleu Silvaniei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Simleu Silvaniei : betonul elicopterizat este acea solutie de pavare industriala si decorativa intalnita frecvent in spatii ample din zona de productie sau ramuri ale industriei, din zona comerciala – malluri, supermarketuri, din parcari, zone de acces sau de aprovizionare. Aspectul sau este neted, avand luciu pana la stralucire de oglinda si o gama larga de culori.

Pardoselile elicopterizate sunt obtinute prin finisarea betonului proaspat turnat. Finisarea se face cu masina de elicopterizat care slefuieste cu viteza suprafata astfel incat rezultatul este o placa unitara de beton, dura, neteda, fata denivelari, crapaturi sau fisuri. Atunci cand se opteaza pentru un strat de cuart adaugat in compozitia betonului elicopterizat, acesta se intareste mai eficient si capata culoare (cuartul fiind disponibil intr-o gama variata de nuante).

Calitatea betonului elicopterizat depinde de multi factori, precum formula de beton, materiile prime alese, echipamentele de lucru, respectarea etapelor de aplicare, de aceea este recomandata colaborarea cu o echipa cu experienta in pardoseli din beton, care poate tine cont de toate aceste aspecte. Contacteaza-ne cu incredere!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Simleu Silvaniei (Salaj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219