Beton Elicopterizat Simeria

★ Beton Elicopterizat Simeria • Pardoseli industriale Simeria • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Simeria : betonul elicopterizat este considerat, la ora actuala, cea mai avantajoasa solutie de pardoseala industriala deoarece are costuri convenabile de executie si de intretinere, dar si durabilitate mare in conditii dificile de utilizare – trafic intens, impact, socuri, abraziune, temperaturi scazute sau ridicate, umiditate.

La baza, betonul elicopterizat este o pardoseala obtinuta prin turnarea unei compozitii de beton cu armature, peste care se adauga un strat de cuart cu ciment si minerale, dar si pigmenti de culoare pentru personalizarea aspectului. Suprafata este omogenizata si slicvisita cu un utilaj numit elicopter, pana cand devine o placa lustruita si solida, care poate sustine greutatea la fel de bine in toate punctele sale.

Datorita rezistentei crescute, betonul elicopterizat se potriveste foarte bine in spatii de lucru precum halele de productie, interioarele fabricilor, punctelor de depozitare, zonelor de aprovizionare, dar si centre comerciale, parcari si altele. Contacteaza echipa noastra pentru oferte de pret si recomandari astfel incat sa pui in practica proiecte convenabile si calitative pe baza de beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Simeria (Hunedoara) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219