Beton Elicopterizat Sighisoara

★ Beton Elicopterizat Sighisoara • Pardoseli industriale Sighisoara • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sighisoara : betonul elicopterizat este o tehnica de lucru avansata, care se realizeaza aproape in totalitate cu ajutorul utilajelor mecanizate si care este potrivita pentru amenajarea pardoselilor cu risc ridicat de deteriorare. In general, betonul elicopterizat este aplicat in spatii industriale – hale de productie, ateliere auto, depozite, in spatii comerciale sau chiar rezidentiale.

Principalele avantaje ale pardoselilor din beton elicopterizat sunt durabilitatea, curatarea si intretinerea usoara, timpul redus de lucru si aspectul decorativ care adauga amenajarilor un plus de valoare si extinde aria de aplicare. Pentru intarirea mai rapida, sustinerea compresiei si colorarea betonului elicopterizat se poate adauga un strat de cuart cu minerale de ciment.

Fie ca ai nevoie de pardoseli dure, rezistente cu aspect simplu, fie ca ai nevoie de pardoseli personalizate prin cromatica si aspect lucios, echipa noastra iti ofera serviciile sale de prelucrare a betonului elicopterizat. Contacteaza-ne pentru lucrari durabile in domeniul betonului elicopterizat cu cuart sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sighisoara (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219