Beton Elicopterizat Sighetu Marmatiei

★ Beton Elicopterizat Sighetu Marmatiei • Pardoseli industriale Sighetu Marmatiei • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sighetu Marmatiei : spatiile industriale au pardoseli care nu se deterioreaza la primele semne de uzura. Acest aspect este posibil datorita folosirii unor tehnici moderne de amenajare precum betonul elicopterizat care au ca principale trasaturi durata indelungata de utilizare, curatarea si intretinerea usoara, designul placut.

Vestea buna este ca acest tip pardoseala industriala dura – betonul elicopterizat – poate fi adaptata si prelucrata si in multe alte spatii precum centrele comerciale, depozitele, parcarile, ansamblurile rezidentiale. Practic, betonul elicopterizat poate fi aplicat pe suprafetele plane si inclinate mai ample, acolo unde se poate interveni cu utilajele mecanizate specifice.

Utilajul specific betonului elicopterizat este masina de slefuit/elicopterizat/sclivisit sau elicopterul care finiseaza suprafata de beton. Aceasta este folosita de catre echipe specializate in constructii si amenajari, precum www.beton-elicopterizat.ro, si optimizeaza foarte mult timpul de lucru al pardoselilor elicopterizate care pot fi date rapid in folosinta. Contacteaza-ne pentru oferte personalizate in domeniul betonului elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sighetu Marmatiei (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219