Beton Elicopterizat Sibiu

★ Beton Elicopterizat Sibiu • Pardoseli industriale Sibiu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sibiu • Pardoseli industriale Sibiu • Pret / m2Beton Elicopterizat Sibiu : betonul elicopterizat se afla in topul preferintelor celor care dezvolta proiecte ample de amenajare in spatii precum cele din sectorul industrial, comercial sau public (parcari, zone de acces). Argumentele sunt timpul scurt de lucru si costurile rezonabile, durata mare de viata si intretinerea usoara, aspectul estetic.

La obtinerea pardoselilor de beton elicopterizat se folosesc materii prime specifice constructiilor, acesta fiind practic un beton armat imbunatatit si tratat in anumite cazuri cu cuart.

Cea mai importanta etapa pentru realizarea pardoselilor elicopterizate este slefuirea betonului prospat deoarece, prin aceasta procedura, sunt obtinute atat rezistenta, cat si aspectul neted.

Pentru ca betonul elicopterizat este o tehnica ale carei etape implica acces la echipamente specifice – aparatul utilizat se numeste elicopter – aceasta nu este disponibila tuturor echipelor care se ocupa de amenajari. Contacteaza echipa noastra, o echipa cu experienta in elicopterizarea betonului, si beneficiezi echipamente de ultima generatie pentru a amenaja pardoseli prin elicopterizare!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sibiu (Sibiu) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219