Beton Elicopterizat Seini

★ Beton Elicopterizat Seini • Pardoseli industriale Seini • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Seini : o pardoseala care rezista timp indelungat fara a fi nevoie de interventii costisitoare pentru curatare, intretinere sau reparatii precum betonul elicopterizat este o pardoseala care ar trebui sa fie utilizata in majoritatea spatiilor intens circulate – in parcari, in hale de lucru, in depozite si zone de aprovizionare sau cai de acces.

Rezistenta betonului elicopterizat este data de materialele utilizate care fac parte din clasa betonului si cimentului si carora li se adauga aditivi suplimentari, precum cuartul, pentru si mai multa duritate.  Si tehnica de lucru care consta in slefuirea suprafetei de beton proaspat turnate pana cand se formeaza un strat dur al acesteia conteaza pentru durata de viata a acestei pardoseli

Deoarece pardoseala de beton elicopterizat este o suprafata neteda, lucioasa, fara asperitati, fisuri sau crapaturi, orice procedura de curatare poate fi facuta rapid. Astfel, atat efortul, cat si costurile de intretinere ale betonului elicopterizat sunt foarte reduse. Contacteaza echipa noastra pentru oferte personalizate de pret in cazul lucrarilor cu beton elicopterizat cu sau fara cuart!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Seini (Maramures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219