Beton Elicopterizat Segarcea

★ Beton Elicopterizat Segarcea • Pardoseli industriale Segarcea • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Segarcea : spatiile pe care le amenajezi au nevoie de pardoseli durabile, care nu se deterioreaza usor sub trafic intens, dar si de un design placut? Opteaza pentru betonul elicopterizat, un sistem de pardoseala obtinut din materii prime pe baza de beton si aditivi speciali care are durata indelungata de viata si varietate mare de culori.

Pardoselile elicopterizate sunt in topul preferintelor specialistilor din constructii si amenajari, dar si al proprietarilor de spatii industriale, comerciale, rezidentiale deoarece s-a dovedit a fi o solutie durabila si economica de sapare. Tehnica de lucru are ca principal proces omogenizarea si slefuirea zonei turnate cu beton armat pana cand aceasta se transforma intr-o placa betonata unitara, lucioasa, extrem de rezistenta la uzura.

Contacteaza echipa www.beton-elicopterizat.ro, companie specializata in constructii si amenajari pe baza de beton elicopterizat si beneficiaza de lucrari calitative si durabile executate cu echipamente profesionale, materii prime alese atent. Costurile sunt personalizate pentru fiecare lucrare si se ajusteaza bugetelor de amenajari actuale.

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Segarcea (Dolj) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219