Beton Elicopterizat Sebis

★ Beton Elicopterizat Sebis • Pardoseli industriale Sebis • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sebis : pardoselile elicopterizate sunt investitii inteligente atat pentru spatiile industriale, comerciale, cat si pentru cele rezidentiale sau particulare. Denumirea acestui sistem de acoperire a solului vine de la etapa de finisare, slefuire sau sclivisire care se face cu ajutorul unei masini de elicopterizat sau elicopter.

Suprafetele acoperite cu beton elicopterizat pot fi simple, gri sau colorate. Dupa finisare, aspectul acestora este omogen, lustruit, iar rezistenta este foarte ridicata. Practic, spatiile amenajate cu beton elicopterizat pot sustine la fel de bine traficul si greutatea in orice punct al lor, pe orice directie, deoarece nu au zone slabe.

Trainicia betonului elicopterizat se datoreaza mai multor factori  –  materialelor folosite care sunt, in principal, materii prime din clasa betonului combinate cu diferite alte ingrediente cu rol de intarire sau colorare asa cum este cuartul, echipamentelor si tehnicii de lucru. Contacteaza echipa noastra pentru pardoseli elicopterizate calitative si durabile!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sebis (Arad) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219