Beton Elicopterizat Sebes

★ Beton Elicopterizat Sebes • Pardoseli industriale Sebes • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sebes : una dintre solutiile accesibile si rapide pentru a obtine pardoseli industriale decorative care rezista foarte bine in timp este aplicarea betonului elicopterizat. Numele acestei tehnici vine de la echipamentul folosit pentru finisarea acestui tip de pardoseala – elicopter, iar avantajele oferite sunt numeroase.

Cele mai apreciate avantaje ale pardoselilor din beton elicopterizat sunt procesul de lucru rapid, rezistenta foarte mare a suprafetei obtinute care poate suporta trafic intens, impact cu obiecte dure fara a manifesta zgarieturi, fisuri sau crapaturi. Designul deosebit, lucios si colorat al betonului elicopterizat este un alt beneficiu si permite aplicarea in spatii diverse, precum centre comerciale, interioare industriale sau rezidentiale.

Betonul elicopterizat este o pardoseala care are costuri convenabile atat in procesul de lucru, cat si in cel de mentenanta. Curatarea si intretinerea suprafetelor se face foaret usor deoarece duritatea acesteia protejeaza impotriva murdariei. Urmele de uzura sunt vizibile abia dupa perioade lungi de timp. Contacteaza www.beton-elicopterizat.ro, o echipa cu activitate in amenajare si constructii pe baza de beton eliocopterizat, pentru a primi oferte personalizate, adaptate bugetului tau!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sebes (Alba) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219