Beton Elicopterizat Saveni

★ Beton Elicopterizat Saveni • Pardoseli industriale Saveni • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Saveni : da o noua functionalitate si un nou aspect spatiilor in care iti desfasori activitatea, prin alegerea pardoselilor elicopterizate, una dintre cele mai apreciate tehnici de amenajare cu beton ale momentului. Pardoselile elicopterizate sunt foarte rezistente, dar si aspectuoase, astfel incat nu este nevoie sa investesti prea curand in reparatia lor sau refacerea lor.

Datorita particularitatilor sale, betonul elicopterizat poate fi aplicat in spatii diverse. Pasii de executie constau in pregatirea terenului, turnarea stratului de beton ales intr-o compozitie compatibila cu tehnica elicopterizarii, tratarea betonului cu intaritori, cuart, pigmenti, sclivisirea stratului proaspat de beton, spalarea si sigilarea lucrarii cu lacuri de protectie.

Pardoselile elicopterizare corect lucrate, pentru care s-au folosit ingrediente de calitate si echipamente performante, pot fi folosite fara probleme ani de-a randul. Ca sa te asiguri ca ai parte de lucrari de calitate pe baza de beton elicopterizat simplu sau cu cuart, contacteaza echipa noastra!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Saveni (Botosani) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219