Beton Elicopterizat Sarmasu

★ Beton Elicopterizat Sarmasu • Pardoseli industriale Sarmasu • Pret / m2 ★

Beton Elicopterizat Sarmasu : betonul elicopterizat este o solutie excelenta de pavare a multor tipuri de spatii, mai ales atunci cand scopul utilizarii lor include trafic intens, presiune a greutatii date de echipamente sau obiecte grele, activitati in conditii dificile (temperatura ridicata, umezeala, abur) sau cu produse chimice care ar putea afecta suprafetele (uleiuri, vopsea).

Suprafetele finisate prin tehnica betonului elicopterizat sunt durabile si au rol decorativ, fiind posibila colorarea lor in nuante diverse prin adaugarea cuartului sau a pigmentilor cromatici. Practic, compozitia speciala de beton, turnata si sclivisita apoi cu masina de elicopterizat, devine o placa monolitica din beton care poate sustine eficient greutatea si uzura in toate punctele sale.

Cele mai populare spatii in care se foloseste betonul elicopterizat sunt halele industriale, parcarile, depozitele, zonele de aprovizionare, pistele, salile de sport si piscinele, centrele comerciale, insa aceasta tehnica poate fi adaptata si in zona rezidentiala. Contacteaza echipa noastra pentru consultanta si lucrari durabile realizate cu beton elicopterizat!

★ Cateva dintre lucrarile realizate in Sarmasu (Mures) ★

¡Solicita o oferta de pret personalizata aici!

    Introduceti codul de securitate captcha

    Alte localitati apropiate in care ne desfasuram activitatea:

    Sună 0769-337-219